Stoeterij Trojaan, Holeindestraat 19, 9270 Kalken, België +32 (0)475 77 06 80 info@stoeterijtrojaan.be Bewezen dekhengsten mèt origine

Dekstation

De stoeterij beschikt over vier controleboxen, waarin uw merries kunnen geplaatst worden voor follikelcontrole, dewelke van zeer kortbij professioneel wordt opgevolgd.

Deze follikelcontrole gebeurt door de uitstekende service van onze dierenartsen Martin Schepens en Hans Smet. De hoogste slaagkans op dracht kan enkel bereikt worden door deze intensieve opvolging. Zeker door het wijzigende klimaat en de wijzigende natuur van de merries, is het van groot belang dat we zo kort mogelijk bij de merries staan. Bovendien is er ook het wijzigende klimaat bij de eigenaars waar steeds meer voor diepvriessperma wordt gekozen. Dit houdt in dat de merries elke 6 uur dienen gecontroleerd te worden op een eventuele ovulatie om de hoogste slaagkans op drachtigheid te bekomen.

Het diepvriessperma zelf wordt door ons zelf in stikstofcontainers onderhouden, dus wanneer U hiervoor kiest, hoeft u geen schrik te hebben dat dit niet tijdig voor uw merrie aanwezig is. Net zoals voor het vers sperma, daar we ook over een fantoom beschikken en het sperma bijna onmiddellijk aan uw merrie kunnen bezorgen.

Door de nauwe samenwerking met verschillende contactpersonen in het buitenland, trachten we U steeds het beste aan te bieden aan betaalbare prijzen. Dit voor zowel diepvriessperma als LIVE hengsten. Alles begint bij de goede moederlijnen van de hengsten en dan komt kwaliteit steeds bovendrijven.