STOETERIJ TROJAAN

STOETERIJ TROJAAN

Spartan Kronos

1.10,3
(€ 243.222)

Geboortejaar: 2011

Aantal starts: 36

( 10- 10- 3 )

Stokmaat: 166m

Info

Muscle Hill

1.08,5
(€ 3.095.599)

Dame Kronos

1.12,7
(€ 128.601)

Muscles Yankee

Yankee Blondie

King Conch

Lamitech Pedro

Valley Victory

Yankee Blondie

American Winner

Yankee Bambi

Speedy Crown

Conch

Sugarcane Hanover

Yankee Bambi

Beschrijving

Dze Muscle Hill-zoon met zijn perfecte exterieur en enorme uitstraling wist als driejarige al alle Zweedse ogen op zich gericht en in de daaropvolgende jaren raakte ook de rest van Europa overtuigd van zijn fenomenale kwaliteiten. Hij wist zowel te winnen over de korte-, midden- als stayersafstand en daarbij was hij geenszins afhankelijk van het koersverloop, aangezien hij een parcours vanuit het dodenspoor bepaald niet schuwde.
SPARTAN KRONOS debuteerde reeds als tweejarige, maar nadat hij verhuisde naar trainer Lugauer maakte hij pas echt grote stappen in zijn ontwikkeling. Als drie- en vierjarige manifesteerde hij zich al als één van de beste Scandinavische dravers van zijn jaargang en in de daaropvolgende jaren bleek hij ook op Vincennes een factor om rekening mee te houden. Kijkt u bijvoorbeeld zijn verrichting in de Prix Emile Bezière maar terug, waar hij de gedoodverfde favoriet Bugsy Malone kansloos liet. Of wat te denken van zijn verrichting in de Prix Tolosa, waar hij van kop af wist te soleren in 1.10,6 over de middenafstand!

Zijn eerste producten zijn nu 2 jaar oud en zijn zéééér veelbelovend

Interesse?
Neem contact op

Heb je interesse in dit paard of heb je een vraag over dit paard? Contacteer ons gerust en we nemen spoedig contact met je op. 

Wij waarderen uw privacy.

Om uw gebruikerservaring op de website zo aangenaam mogelijk te maken gebruikt onze website cookies. Meer info hierover vind je in ons privacybeleid